Нови простории на Подрачното одделение СКОПЈЕ

Почитувани граѓани,

Од 01.02.2016 година, просториите на Подрачното одделение Скопје на Управата за водење на матичните книги се преселени во нови простории.

Просториите се наоѓаат на улица "Кеј Димитар Влахов бб, зграда 1 број 1 - Скопје", во зградата на поранешна Комерцијална банка, после Камениот мост.

Тука е преселен и административниот дел на Сала Центар за склучување на бракови, каде се поднесуваат барања и документи.За сите информации може да се јавите на 02 3119 412.

Macedonian